Marvu Logo

'Sterk in Verbinden'

ENDE

Rollenbanen

Ga voor een gestroomlijnd productieproces met rollentransportbanden
aanbod transportmachines Marvu

Met rollenbanen verplaats je moeiteloos grote hoeveelheden voedingsmiddelen naar de volgende fase. Geen gedoe meer met handmatige verplaatsing of vertragingen door oponthoud. Met rollenbanen gaat alles vlot en gestroomlijnd. Je bespaart kostbare tijd en verhoogt je productiviteit aanzienlijk.

Transportband types

Foto blok
Rechte rolle transportbanden
Foto blok
Speciale transportbanden
Type 550: Haakse overzetters
Foto
Type 550: Haakse overzetters
Voor het samenvoegen van productlijnen in één richting.

Transportband Types

Type 510: Rollenbaan aangedreven

Voor geautomatiseerd, gecontroleerd en efficiënt producttransport.

Optimaliseer logistieke processen met Rollenbanen

In de veeleisende voedingsindustrie is een efficiënte logistiek essentieel. Met hoogwaardige kunststof of rvs rollen zijn de rollenbanen geschikt voor zwaar gebruik en kunnen ze probleemloos kratten, dozen en schalen verwerken. Of het nu gaat om accumulatie of het gebruik van zwaartekracht of aandrijving middels kettingoverbrenging, rollenbanen bieden flexibiliteit en efficiëntie in jouw logistieke operaties.

Rollenbaantransport

Ergonomisch ontworpen rollenbaan

Onze rollenbanen zijn ontworpen met ergonomie, gebruiksgemak en een minimum aan onderhoud in gedachten. Met ons uitgebreide assortiment aan transportband rollen, waaronder rvs rollen en kunststof rollenbaan rollen in diverse afmetingen, passen we de rollen transportband aan op jouw specifieke logistieke vraagstukken.

De kracht van sterk in verbinden

Door losse processtappen met elkaar te verbinden ontstaat continuïteit. In slechts vijf stappen ontwikkelen wij samen met jou de perfecte productielijn:

Inventarisatie & Advies
Ontwerp & Voorstel
Assemblage & Montage
Installatie & Transport
Service & Onderhoud

Heb je nog vragen over jouw rollenband?

Deze website maakt gebruik van cookies

Er worden cookies gebruikt om functionaliteiten op de website mogelijk te maken, statistieken bij te houden, gebruikersvoorkeuren op te slaan en voor marketingdoeleinden.

Privacy policy
ALLES ACCEPTEREN
ALLES WEIGEREN
WIJZIGEN