Marvu Logo

'Sterk in Verbinden'

ENDE

Het minimaliseren van stilstand en het verminderen van onderhoud: dat was de vraag waarmee Bakkersland Waalwijk Marvu inschakelde. Lees hier de case.

Optimalisatie van interne transportmachines – Bakkersland Waalwijk

Workshop photo

Het minimaliseren van stilstand en het verminderen van onderhoud: dat was de vraag waarmee Bakkersland Waalwijk Marvu inschakelde. Lees hier de case.

Marvu's Innovatieve Retrofit Oplossing voor Bakkersland Waalwijk

In een streven naar productie-efficiëntie heeft Bakkersland Waalwijk samengewerkt met Marvu om een bestaand intern transportsysteem te optimaliseren. Met als doel het minimaliseren van stilstand en het verminderen van onderhoud, introduceerde Marvu haar geavanceerde i-Drive™ modules, die naadloos geïntegreerd werden met duurzame Intralox kunststof transportbanden.

Voorsprong op Onderhoud en Stilstand bij Bakkersland Waalwijk"

Ger van Duuren, Bakkerijmanager bij Bakkersland Waalwijk, benadrukte de voordelen van Marvu’s retrofit oplossing: “Deze aanpassing heeft niet alleen onze productiecapaciteit aanzienlijk verbeterd, maar heeft ook aanzienlijke besparingen op onderhoudskosten opgeleverd. In een sector waarin tijdige levering van verse producten essentieel is, is het minimaliseren van stilstand van cruciaal belang.”

Door de geslaagde samenwerking tussen Bakkersland Waalwijk en Marvu toont het bedrijf zijn voortdurende inzet voor uitmuntendheid in de brood- en banketindustrie. Met hun gedeelde focus op kwaliteit, efficiëntie en betrouwbaarheid, blijft Bakkersland Waalwijk een betrouwbare partner voor de markt en bewijst het de kracht van innovatieve samenwerking.

Streven naar Topprestaties

Door de synergie tussen Bakkersland Waalwijk en Marvu te benutten, blijft Bakkersland Waalwijk niet alleen een koploper in de sector, maar versterkt het ook zijn toewijding aan het leveren van hoogwaardige producten met een efficiënte en betrouwbare aanpak.

Over Bakkersland Waalwijk

Bakkersland Waalwijk – een prominente speler binnen de Nederlandse brood- en banketindustrie – heeft zich ten doel gesteld om de productie-efficiëntie te vergroten. Met verschillende vestigingen en een uitgebreid assortiment strekt Bakkersland zich uit over diverse bakkerijsegmenten. Het bedrijf staat bekend om haar hoge kwaliteitsnormen en brede scala aan producten, van vers brood tot hartige en zoete lekkernijen.

Vragen naar aanleiding van deze case? Onze experts staan voor je klaar!

Deze website maakt gebruik van cookies

Er worden cookies gebruikt om functionaliteiten op de website mogelijk te maken, statistieken bij te houden, gebruikersvoorkeuren op te slaan en voor marketingdoeleinden.

Privacy policy
ALLES ACCEPTEREN
ALLES WEIGEREN
WIJZIGEN