Marvu Logo

'Sterk in Verbinden'

ENDE

Marvu en Vandemoortele Brunssum werken al jarenlang samen. Maar is er ook een manier om alle transportmachines onderhoudsarm te maken? U vraagt, wij draaien. Lees hier de case.

Gemoderniseerd Transportsysteem - Vandemoortele Brunssum

Workshop photo

Marvu en Vandemoortele Brunssum werken al jarenlang samen. Maar is er ook een manier om alle transportmachines onderhoudsarm te maken? U vraagt, wij draaien. Lees hier de case.

Efficiëntie verhoogd door Retrofit en aanpassingen

In dit project transformeerde Marvu het bestaande transportsysteem door aanpassingen en een retrofit. De focus lag op het verminderen van onderhoud en storingen, het verhogen van de voedselveiligheid en het verbeteren van de algehele bedrijfszekerheid. Het framewerk van de transportlijn bleef intact, maar de complete transportband en aandrijvingen werden vernieuwd.

Betrouwbaarheid en onderhoudsvermindering

Frank Doelen, hoofd Technische Dienst bij Vandemoortele Brunssum, merkte op: “Dankzij de aanpassingen hoeven we de transportband niet meer met olie te smeren, wat het onderhoud aanzienlijk heeft verminderd. Reparaties zijn nu ook eenvoudiger uit te voeren, en het systeem is beter bestand tegen reiniging. Het resultaat is een aanzienlijke vergroting van de betrouwbaarheid van ons transportsysteem.” Met Marvu als jarenlange leverancier van machines en transportbanden was er al vertrouwen in hun capaciteiten. Vandemoortele Brunssum waardeert niet alleen de hoge productkwaliteit en betrouwbaarheid van Marvu, maar ook hun transparante aanpak. De goede after-sales service van Marvu heeft bijgedragen aan het succes van dit project.

Samenwerking voor verbeterde transportefficiëntie

De samenwerking tussen Vandemoortele Brunssum en Marvu heeft geleid tot een efficiënter transportsysteem dat minder onderhoud vergt en de betrouwbaarheid verhoogt. Door het integreren van nieuwe technologieën en het behouden van vertrouwde partnerschappen, blijft Vandemoortele Brunssum voorop lopen in de brood- en banketindustrie.

Vragen naar aanleiding van deze case? Neem eens contact op met een van onze experts!

Deze website maakt gebruik van cookies

Er worden cookies gebruikt om functionaliteiten op de website mogelijk te maken, statistieken bij te houden, gebruikersvoorkeuren op te slaan en voor marketingdoeleinden.

Privacy policy
ALLES ACCEPTEREN
ALLES WEIGEREN
WIJZIGEN