Marvu Logo

'Sterk in Verbinden'

ENDE

Na een succesvolle uitbreiding in 2012 is deze kalfsslachterij opnieuw in omvang en prestatie gegroeid. Tijd om te investeren in een toekomstgericht transportsysteem, lees hier de case.

Het verduurzamen van vleesverwerking - Vitelco

Workshop photo

Na een succesvolle uitbreiding in 2012 is deze kalfsslachterij opnieuw in omvang en prestatie gegroeid. Tijd om te investeren in een toekomstgericht transportsysteem, lees hier de case.

Maatwerk in Herinrichting: Efficiënte Productie van Hoogwaardig Kalfsvlees

Marvu heeft met zijn expertise in transportsystemen en maatwerk een cruciale rol gespeeld in de optimalisatie van Vitelco’s productieproces. De snij- en verpakkingslijn is opnieuw ontworpen en uitgevoerd om de groei en vereisten van Vitelco naadloos te accommoderen. Met 10 ergonomisch ingerichte werkstations, klaar voor eventuele toekomstige uitbreidingen, heeft Marvu een efficiënt en flexibel productieplatform gecreëerd.

Het metaaldetectiesysteem is strategisch herplaatst om de productstroom optimaal te controleren en de veiligheid van het eindproduct te waarborgen. Daarnaast heeft Marvu de routing van de verpakkingslijn aangepast om een vlotte en gestroomlijnde beweging van het kalfsvlees mogelijk te maken, wat resulteert in een verbeterde operationele efficiëntie.

Samenwerking en Resultaten: Innovatie in Actie

Paul Meeuwissen, Operationeel Directeur bij Vitelco, benadrukt de waarde van Marvu’s betrokkenheid. De naadloze implementatie van het project, de doordachte planning en de grondige voorbereiding hebben geleid tot een indrukwekkende efficiëntieverbetering van minimaal 5% in het verpakkingstraject. Deze verbetering werd al na enkele weken na de inregelfase gerealiseerd, en het project overtrof de gestelde doelen.

De samenwerking tussen Vitelco en Marvu belichaamt niet alleen innovatie en maatwerk, maar ook wederzijds vertrouwen en toewijding aan kwaliteit. Terwijl Vitelco zijn reputatie als toonaangevende leverancier van kalfsvlees voortzet, blijft de samenwerking met Marvu een inspirerend voorbeeld van hoe efficiëntie en innovatie hand in hand gaan in de vleesverwerkende industrie.

Over Vitelco

Met een diepe toewijding aan kalfsvlees streeft Vitelco ernaar om het uiterste te bereiken, niet alleen voor zichzelf, maar ook voor haar waardevolle partners in de keten. Dit streven vormt de kern van hun visie: waar succesvolle bedrijfsresultaten naadloos samengaan met het creëren van sublieme kalfsvleesproducten, zonder daarbij het respect voor de kalveren uit het oog te verliezen. Vitelco is onbetwist dé centrale spil in de wereld van kalfsvlees, een vertrouwde partner voor haar internationale klanten. Als onderdeel van PALI Group, een wereldwijd erkende veehandelsonderneming en vleesproducent, verankert Vitelco haar kracht en reputatie nog verder in de branche.

Vragen over deze case? Wij staan klaar om ze te beantwoorden!

Deze website maakt gebruik van cookies

Er worden cookies gebruikt om functionaliteiten op de website mogelijk te maken, statistieken bij te houden, gebruikersvoorkeuren op te slaan en voor marketingdoeleinden.

Privacy policy
ALLES ACCEPTEREN
ALLES WEIGEREN
WIJZIGEN