Marvu Logo

'Sterk in Verbinden'

ENDE

Sterk in verbinden begint bij Marvu, jouw carrière ook.

Stagelopen bij Marvu

Samen leren, dat is Sterk in Verbinden.
Leerbedrijf logo
Foto groot

Sterk in verbinden begint bij Marvu, jouw carrière ook.

Foto cirkel

Ha student, ja jij

We zien het meteen. Jouw ambitie is niet onder stoelen of banken te schuiven. Het liefst leer je de kneepjes van het vak vandaag nog. Eigenlijk is dat ook niet zo gek. De wonderenwereld van techniek heeft nogal wat te bieden. Maar deze mogelijkheden brengen ook uitdagingen. Want waar kies je voor? Welk vak ga je uitoefenen en bij welk bedrijf? Ons team heet je in de toekomst graag welkom. Daarom leggen wij uit wat we jou kunnen bieden. De keuze maak je vervolgens zelf.

Samen bouwen we aan jouw toekomst

Welke technische studie jij ook volgt, bij ons hebben we jou er graag bij. Samen verbeteren we jouw persoonlijke vaardigheden en bouwen we aan ons bedrijf. Met ervaren professionals als begeleiders delen we graag onze kennis en expertise. Wij geloven dat investeren in jong talent cruciaal is voor de groei en innovatie van onze industrie. Daarom streven we ernaar om een inspirerende leeromgeving te bieden.

Ga jij komend schooljaar bij Marvu aan de slag?

Voor komend schooljaar zijn wij weer op zoek naar enthousiaste techneuten die binnen ons bedrijf de kneepjes van het vak willen leren. Van lassen en verspanen tot aan monteren. Wist je dat onze studenten zelfs bij klanten op locatie mee mogen monteren? Tijdens je stage de wereld over reizen, iets voor jou? Ook draag je zelf verantwoordelijkheid over je eigen projecten, natuurlijk kijkt een van je teamgenoten altijd mee. In overleg komen we tot een mooi pakket aan taken dat past bij jouw leerdoelen.

Daarom kies je voor een stage bij Marvu

Doe praktijkervaring op  

En leer nieuwe professionele vaardigheden.

Breid je netwerk uit

Kom in contact met professionals in de branche en breid je netwerk uit.

Leer nieuwe vaardigheden

Ons team laat je alles zien wat jij moet weten om je job goed te doen.

Vul je CV aan

Laat zien dat je leergierig bent en dat je klaar bent voor de toekomst.

Lijkt het je wat om bij Marvu aan de slag te gaan en kennis te maken met de wondere wereld van techniek? Solliciteer dan via onderstaande knop of stuur je CV met motivatiebrief naar m.vulders@marvu.nl.

Vul het contactformulier in

...
...
Soliciteer direct

Heb je nog vragen over jouw stage bij Marvu?

Deze website maakt gebruik van cookies

Er worden cookies gebruikt om functionaliteiten op de website mogelijk te maken, statistieken bij te houden, gebruikersvoorkeuren op te slaan en voor marketingdoeleinden.

Privacy policy
ALLES ACCEPTEREN
ALLES WEIGEREN
WIJZIGEN