Marvu Logo

'Sterk in Verbinden'

ENDE

Het wassen, sorteren en verpakken van kwetsbare groenten en fruit met zo min mogelijk verspilling is voor veel professionals een uitdaging. Niemand wil tenslotte beschadigde producten. Dat is precies waar onze kennis om de hoek komt kijken.

Groente en Fruit

AGF-transportsystemen voor een zorgeloze verwerking
Transportmachines AGF industrie

Het wassen, sorteren en verpakken van kwetsbare groenten en fruit met zo min mogelijk verspilling is voor veel professionals een uitdaging. Niemand wil tenslotte beschadigde producten. Dat is precies waar onze kennis om de hoek komt kijken.

Populaire transportbanden in de AGF-industrie

Voorkom beschadiging van groenten en fruit 

De transportsystemen van Marvu zijn speciaal ontworpen om jouw producten met zorgvuldige en nauwkeurige handling te verwerken. Bovendien kunnen we deze machines uitrusten met ingebouwde systemen om de kwaliteit van jouw producten te waarborgen zoals meetinstrumenten of sensoren. Hierdoor weet je zeker dat jouw producten heelhuids door het productieproces komen.

Veiligheid en betrouwbaarheid op maat

Een efficiënte, hygiënische omgeving is van essentieel belang. Bij Marvu weten we precies waar we op moeten letten om dit te bereiken. Zo ontwerpen onze engineers transportsystemen die voldoen aan de HACCP-normen, en bouwen onze monteurs deze systemen met hoogwaardige materialen zoals roestvast staal en kunststof. We bieden ook verschillende oplossingen die passen bij jouw bedrijfsspecifieke situatie, van speciaalmachines met weegapplicatie tot transportbanden met metaaldetector.

speciaalmachines AGF industrie

Welk type transportband past bij jou? 

Welk type transportband, speciaalmachine of logistieke oplossing het beste past bij jouw specifieke situatie, bespreken we graag tijdens een kop koffie. Weet je precies waar je naar op zoek bent? Bekijk dan onze transportbanden.

Transportbanden

Wij zijn zeer gecharmeerd van de betrokkenheid van Marvu in het voortraject; samen zijn we tot de beste oplossing gekomen. De offerte voldeed aan onze verwachtingen waarna het project tot volle tevredenheid door Marvu is opgeleverd.

- Geert Meulensteen, directeur Mola

Heb je nog vragen over de mogelijkheden van onze transportbanden?

Deze website maakt gebruik van cookies

Er worden cookies gebruikt om functionaliteiten op de website mogelijk te maken, statistieken bij te houden, gebruikersvoorkeuren op te slaan en voor marketingdoeleinden.

Privacy policy
ALLES ACCEPTEREN
ALLES WEIGEREN
WIJZIGEN