Marvu Logo

'Sterk in Verbinden'

ENDE

Met de groeiende vraag naar efficiënt verpakte producten, zocht Mola B.V. naar een optimalisatie van hun inpaklijn en -afdeling. Lees hier de case.

Efficiënte Inpaklijn voor brood en banket - Mola

Workshop photo

Met de groeiende vraag naar efficiënt verpakte producten, zocht Mola B.V. naar een optimalisatie van hun inpaklijn en -afdeling. Lees hier de case.

Slimme Inrichting voor Verbeterde Efficiëntie

Om aan de eisen van in-store bakeries te voldoen en het verpakkingsproces te optimaliseren, vroeg Mola B.V. Marvu om de inpaklijn opnieuw in te richten. Marvu ontwierp en implementeerde de benodigde transportverbindingen voor de nieuwe verpakkingsmachines, wat resulteerde in een naadloze productieflow en efficiënte verwerking.

Maatwerkoplossingen voor Naadloze Integratie

De oplossing omvatte verschillende maatwerkcomponenten die perfect pasten bij de behoeften van Mola B.V. Zo werden twee sporen ingezet voor de aanvoer van producten, gevolgd door een samenvoegstation en een pneumatisch verdeelsysteem. Een opklapsectie werd toegevoegd om doorgangen te creëren en diverse inpakstations voor operators werden geïntegreerd voor gestroomlijnde bediening.

Ervaren Samenwerking met Marvu

Geert Meulensteen, directeur van Mola B.V., benadrukte de voordelen van het project en de nauwe samenwerking met Marvu. Door de integratie van twee lijnen in één verpakkingsmachine werd aanzienlijke handmatige arbeid verminderd, wat resulteerde in verbeterde efficiëntie. De samenwerking met Marvu werd als uiterst prettig ervaren, waarbij de flexibiliteit en diepgaande expertise van het Marvu-team opvallend waren. Marvu’s betrokkenheid in het voortraject resulteerde in de beste oplossing en een succesvol project dat aan de verwachtingen voldeed.

Met deze vernieuwde inpaklijn heeft Mola B.V. haar operationele efficiëntie verbeterd en is ze nog beter in staat om aan de groeiende vraag naar hoogwaardige bakkersproducten te voldoen.

Over Mola

Mola B.V. is een toonaangevende speler in de bakkersindustrie, gevestigd in Beugen, Nederland. Als producent van diepgevroren, niet-afgebakken bakkerswaren levert Mola aan een diverse klantenkring, waaronder bakkerijen en retailers met in-store bakeries, zoals supermarkten en tankstations.

Heb je vragen naar aanleiding van deze case? Neem dan contact op met een van onze experts!

Deze website maakt gebruik van cookies

Er worden cookies gebruikt om functionaliteiten op de website mogelijk te maken, statistieken bij te houden, gebruikersvoorkeuren op te slaan en voor marketingdoeleinden.

Privacy policy
ALLES ACCEPTEREN
ALLES WEIGEREN
WIJZIGEN