Marvu Logo

'Sterk in Verbinden'

ENDE

Weefsel transportbanden

Zorgeloos transporteren met weefseltransportbanden
Aanbod transportmachines Marvu

Tijd is geld, ook in de voedselindustrie. Daarom bieden onze weefseltransportbanden een hoge transportsnelheid. Geen vertragingen meer, wel een vlotte doorstroom van producten naar de volgende fase. Dit helpt productiedoelen te behalen, kosten te besparen en de concurrentiepositie te versterken.

Transportband types

Foto blok
Rechte weefsel transportbanden
Foto blok
Speciale transportbanden
Foto blok
Weefsel‏‎ bochtband
Type 715: Twist transporteur
Type 206: Schietband
Type 245: Hoekband
Type 230: Trogband
Foto
Type 715: Twist transporteur
Een twist transporteur draait producten om zonder onderbreking.

Transportband Types

Type 245: Hoekband

Kenmerken van een Weefseltransportband

Een weefseltransportband, ook wel bekend als een PU-transportband, bestaat uit verschillende lagen geweven materiaal. Om te zorgen voor optimale hygiëne, wordt de transportband standaard afgewerkt met een toplaag van PU (polyurethaan). Dankzij de frictieaandrijving en de kleine neusovername (mesrand), is deze transportband in staat om moeiteloos kleine en kwetsbare producten te vervoeren zonder beschadiging.

weefseltransportband

Weefseltransportband: voor een zorgeloos proces met behoud van kwaliteit

Het behouden van de kwaliteit en structuur van je producten is essentieel. Onze transportbanden zorgen ervoor dat jouw producten veilig en zonder beschadiging door het productieproces worden geleid. Geen gedoe meer omdat je handmatig producten moet verplaatsen. Daarnaast zijn onze oplossingen robuust. Hierdoor behoren scheuringen en vervormingen tot het verleden. Zo kun jij rekenen op een zorgeloos proces.

De kracht van sterk in verbinden

Door losse processtappen met elkaar te verbinden ontstaat continuïteit. In slechts vijf stappen ontwikkelen wij samen met jou de perfecte productielijn:

Inventarisatie & Advies
Ontwerp & Voorstel
Assemblage & Montage
Installatie & Transport
Service & Onderhoud

Heb je nog vragen over de mogelijkheden van onze transportbanden?

Deze website maakt gebruik van cookies

Er worden cookies gebruikt om functionaliteiten op de website mogelijk te maken, statistieken bij te houden, gebruikersvoorkeuren op te slaan en voor marketingdoeleinden.

Privacy policy
ALLES ACCEPTEREN
ALLES WEIGEREN
WIJZIGEN