Marvu Logo

'Sterk in Verbinden'

ENDE

Naast transportbanden maken we ook maatwerk oplossingen voor diverse verwerkingsprocessen in de voedingsmiddelenindustrie. Vind een oplossing die bij jou past.

Speciaalmachines

Jouw visie, ons maatwerk.

Naast transportbanden maken we ook maatwerk oplossingen voor diverse verwerkingsprocessen in de voedingsmiddelenindustrie. Vind een oplossing die bij jou past.

Type 701 VP200

Eén geïntegreerd systeem

Onze maatwerk oplossingen worden moeiteloos geïntegreerd in het totale logistieke proces. Dat doen we door ze te combineren met een geschikte transportband, waardoor een efficiënt systeem ontstaat. Natuurlijk ontwerpen we ook speciale voedingsindustrie machines als losstaande units, helemaal op maat.

Daarom Marvu

✓ Complete ondersteuning van advies tot inbedrijfstelling

✓ Processtappen verbinden

✓ Maatwerk oplossingen

✓ Meer dan 30 jaar ervaring

✓ Service en Onderhoud op maat

Titel

Body

Spareparts

Ken je dat? Dat je midden in een belangrijk proces zit en beseft dat een onderdeel van je transportmachine aan vervanging toe is? Moet je dit onderdeel bestellen, ben je in veel gevallen afhankelijk van de levertijden van de leverancier. Dit levert onnodig veel stress op. Daarom raden wij aan altijd voldoende spareparts op voorraad te hebben. Deze kun je bestellen via de contactpagina.

Laat hier je gegevens achter

Neem vrijblijvend contact op

Heb je nog vragen over de mogelijkheden van onze transportbanden?

Deze website maakt gebruik van cookies

Er worden cookies gebruikt om functionaliteiten op de website mogelijk te maken, statistieken bij te houden, gebruikersvoorkeuren op te slaan en voor marketingdoeleinden.

Privacy policy
ALLES ACCEPTEREN
ALLES WEIGEREN
WIJZIGEN