Marvu Logo

'Sterk in Verbinden'

ENDE

In nauwe samenwerking met Banketfabriek Van Rooij heeft Marvu een revolutionaire oplossing gecreëerd voor hun productieproces. Lees hier de case.

Slimme Automatisering - Banketfabriek Van Rooij

Workshop photo

In nauwe samenwerking met Banketfabriek Van Rooij heeft Marvu een revolutionaire oplossing gecreëerd voor hun productieproces. Lees hier de case.

Efficiëntie eerst

Het hart van onze oplossing wordt gevormd door geautomatiseerde transportbanden, die een gestage en continue aanvoer van producten mogelijk maken. Hierdoor wordt de behoefte aan handmatige handling geëlimineerd en ontstaat een gestroomlijnde workflow die consistentie en nauwkeurigheid garandeert. Wat voorheen een potentiële bron van onvoorspelbaarheid was, is nu omgetoverd tot een geoliede machine die met precisie werkt.

Slim ruimte gebruik en innovatieve oplossingen

Maar onze oplossing gaat verder dan alleen verbeterde productieprocessen. We hebben ook gekeken naar ruimteoptimalisatie. Met de implementatie van een strategisch bordes hebben we waardevolle vloeroppervlakte bespaard, terwijl we tegelijkertijd een naadloze verbinding tussen verschillende productiegebieden hebben gecreëerd. Het resultaat is een harmonieus samenspel van efficiëntie en ruimtelijke optimalisatie.

Onze oplossing is niet alleen beperkt gebleven tot de productie-eenheid zelf. We hebben gezorgd voor een naadloze integratie met de bestaande productielijn, waardoor een gestroomlijnde verbinding is ontstaan die leidt naar de inpakafdeling. Dit zorgt voor een ononderbroken procesflow en minimaliseert stilstandtijden, waardoor de totale productiviteit wordt geoptimaliseerd.

Een Nieuw Tijdperk voor banketfabriek Van Rooij

Het is het resultaat van onze nauwe samenwerking met Banketfabriek Van Rooij dat deze innovatieve oplossing tot stand is gekomen. Door onze expertise op het gebied van transportbanden te combineren met de unieke eisen van de banketfabriek, hebben we een op maat gemaakte oplossing gecreëerd die niet alleen de efficiëntie heeft verbeterd, maar ook een nieuwe standaard heeft gezet in betrouwbaarheid en consistentie. Deze oplossing is een illustratie van ons toegewijde streven om onze klanten te ondersteunen bij het bereiken van hun productiedoelen en om de voedselverwerkende industrie naar nieuwe hoogten te tillen.

Over banketfabriek Van Rooij

In het pittoreske Mill, gelegen in het prachtige Brabant, is de Banketfabriek Van Rooij gevestigd. Deze toonaangevende producent van heerlijke kleine bladerdeegproducten heeft haar focus gericht op het verhogen van de productiecapaciteit, en heeft daartoe een gedurfde stap genomen. Met de visie om te groeien en nog meer smaakvolle lekkernijen te leveren, heeft de banketfabriek geïnvesteerd in een gloednieuwe, bredere bandoven die voldoet aan de hoogste industriële normen.

Vragen over deze case? Wij beantwoorden ze graag voor je:

Deze website maakt gebruik van cookies

Er worden cookies gebruikt om functionaliteiten op de website mogelijk te maken, statistieken bij te houden, gebruikersvoorkeuren op te slaan en voor marketingdoeleinden.

Privacy policy
ALLES ACCEPTEREN
ALLES WEIGEREN
WIJZIGEN