Marvu Logo

'Sterk in Verbinden'

ENDE

Bij AMF zijn ze altijd op zoek naar de beste transportsystemen, vaak in de vorm van maatwerkoplossingen op grote schaal. Van hygiënisch design en materiaalkwaliteit, tot aan flexibiliteit en een snelle levering: met die eisen in het achterhoofd ging AMF op zoek naar een betrouwbare OEM-partner. Lex van Houten en Hans Besems vertellen over hun succesvolle samenwerking met Marvu.

Maatwerk op grote schaal - AMF Bakery Systems

Workshop photo

Bij AMF zijn ze altijd op zoek naar de beste transportsystemen, vaak in de vorm van maatwerkoplossingen op grote schaal. Van hygiënisch design en materiaalkwaliteit, tot aan flexibiliteit en een snelle levering: met die eisen in het achterhoofd ging AMF op zoek naar een betrouwbare OEM-partner. Lex van Houten en Hans Besems vertellen over hun succesvolle samenwerking met Marvu.

Maatwerk transportsystemen

Eindgebruikers in de voedingsindustrie zijn vaak op zoek naar maatwerk transportmachines voor hun specifieke toepassingen, zoals het vervoer van vloeibare of gekoelde producten. Voor een OEM’er zoals AMF een extra uitdaging: hoe leveren zij binnen de deadline op maat gemaakte transportmachines voor de verschillende soorten eindgebruikers die zij dagelijks bedienen? Al meer dan vijf jaar werkt AMF samen met Marvu aan verschillende projecten en oplossingen. De snelle levering van maatwerk transportmachines op grote schaal is een verademing volgens Lex. “Bij AMF zijn we vaak op zoek naar speciale, niet alledaagse, oplossingen voor onze klanten. Wij zijn niet altijd in staat om deze zelf te produceren, dankzij Marvu is dat nu wel mogelijk.”

Technische ondersteuning en specialistische kennis

Doordat een groot deel van de productielijnen op maat wordt gemaakt is er ook specifieke vakkennis nodig. Voor de monteurs van Marvu geen enkel probleem. Zij ondersteunen op technisch vlak en denken graag mee met het team van AMF bij complexe vraagstukken. Op dit soort momenten is het prettig om een OEM-partner zoals Marvu bij de hand te hebben volgens Hans. “De lijnen die we produceren moeten aan strenge eisen voldoen, bij zaken waar wij zelf geen expertise in hebben vragen we Marvu om hulp.” Door samen te werken met het engineeringteam van Marvu bespaart AMF ook tijd. Het technisch design van de maatwerk transportoplossingen wordt nu opgepakt door Marvu waardoor AMF meer ruimte heeft voor dat waar ze echt goed in zijn: het leveren van geavanceerde technologieën en oplossingen voor bakkerijbedrijven.

Sterk in verbinden

AMF ervaart dus veel voordeel van de samenwerking met Marvu. Het grootste voordeel volgens Hans? “Bij Marvu doen ze wat ze beloven.” Of, in andere woorden, in samenwerking met OEM-partner Marvu, is AMF in staat om hun klanten te voorzien van maatwerk transportmachines die aan hun specifieke eisen voldoen. Doordat Marvu de garantie biedt dat de transportmachines binnen de deadline geleverd worden, blijft de kwaliteit en service van AMF gewaarborgd. Zo hebben zij de zekerheid dat het werk door blijft gaan én krijgen klanten de service die zij verdienen. Op de vraag of Hans Marvu als OEM-partner zou aanraden is het antwoord dan ook volmondig ja. “Ik zou Marvu zeker aanraden bij anderen, ze zijn betrouwbaar en de kwaliteit is goed. Wij presteren hierdoor zoals beloofd aan onze klanten.”

Over AMF Bakery Systems

Gebakken producten zijn een deel van ons leven, van de gebakken broodjes op de zondagochtend tot een lekkere pizza op de vrijdagavond. En voor AMF? Het geheime ingrediënt van hun succes. AMF ondersteunt namelijk bakkerijen van over de hele wereld met de beste apparatuur en complete systeemoplossingen om processtappen te optimaliseren, productkwaliteit te verbeteren en bakkerijteams te versterken. Of het nu gaat om de bakker met meerdere vestigingen die gaat automatiseren of de industriële bakker die zijn activiteiten uitbreidt, AMF heeft de oplossing.

De voedingsindustrie vereist precisie en hygiëne. Als betrouwbare leverancier voor OEM’ers, biedt Marvu maatwerkoplossingen en persoonlijke service. Niet voor niets is onze slogan ‘Sterk in verbinden’.

Vragen over deze case? Neem dan contact op met een van onze experts:

Deze website maakt gebruik van cookies

Er worden cookies gebruikt om functionaliteiten op de website mogelijk te maken, statistieken bij te houden, gebruikersvoorkeuren op te slaan en voor marketingdoeleinden.

Privacy policy
ALLES ACCEPTEREN
ALLES WEIGEREN
WIJZIGEN