Marvu Logo

'Sterk in Verbinden'

ENDE

Stol Inspection Systems, een pionier in inspectiesystemen voor diverse industrieën, heeft samen met Marvu een buitengewoon maatwerkproject gerealiseerd: Type 800 Metaaldetectie. Lees hier de case.

Metaaldetectie op Maat - Stol Inspection Systems

Workshop photo

Stol Inspection Systems, een pionier in inspectiesystemen voor diverse industrieën, heeft samen met Marvu een buitengewoon maatwerkproject gerealiseerd: Type 800 Metaaldetectie. Lees hier de case.

Maatwerk in Metaaldetectie: De Uitdaging en Innovatieve Oplossing

De uitdaging was om een naadloze integratie van het metaaldetectiesysteem te realiseren binnen de bestaande productielijn van een levensmiddelenproducent. Marvu’s toegewijde team ontwikkelde een op maat gemaakt transportsysteem, met een zorgvuldig ontworpen Intralox flessenketting en aanpasbare zijgeleidingen. Hierdoor kon Stol’s metaaldetectiesysteem perfect worden geïntegreerd, waarbij elk product feilloos werd onderzocht op ongewenste metalen deeltjes. Een ingenieuze draaischijf, ontworpen door Marvu, zorgde voor een naadloze terugvoer van geïnspecteerde producten in de productielijn.

Gedeelde Visie en Samenwerking: Het Succes Achter de Schermen

Udo Stol, visionair directeur van Stol Inspection Systems, koos voor Marvu vanwege hun bewezen staat van dienst in maatwerksystemen en diepgaande kennis van producthandling. Voor Marc Vulders, bevlogen directeur van Marvu foodprocessing equipment, lag het succes van deze samenwerking in de openheid, het wederzijds vertrouwen en de constante dialoog. Deze symbiotische aanpak heeft geleid tot een op maat gemaakt metaaldetectiesysteem dat niet alleen perfect functioneert, maar ook de innovatie en kwaliteit belichaamt waar beide bedrijven voor staan.

Naar een Smakelijke Toekomst: Resultaten en Toekomstige Mogelijkheden

Het project Type 800 Metaaldetectie is een prachtig voorbeeld van wat er mogelijk is wanneer expertise en samenwerking samenkomen. De op maat gemaakte oplossing heeft niet alleen geleid tot verbeterde productieprocessen, maar belicht ook de gedeelde visie van Stol Inspection Systems en Marvu om de lat hoger te leggen in de voedselverwerkingsindustrie. Terwijl de biologische nootpasta’s hun weg vinden naar de schappen, blijft deze samenwerking een inspirerend voorbeeld van innovatie en partnerschap voor de toekomst.

Over Stol Inspection Systems

Stol Inspection Systems BV, gevestigd in Breda, fungeert als het centrale aanspreekpunt voor de Benelux-regio. Met een indrukwekkende ervaring van meer dan twee decennia, biedt Stol Inspection Systems ongeëvenaard advies en oplossingen die perfect zijn afgestemd op elke situatie. Het uitgebreide assortiment omvat een scala aan opties, variërend van kosteneffectieve systemen tot uiterst complexe oplossingen in metaaldetectie, röntgeninspectie, magnetische technologieën en kleursorteringssystemen. Klanten verkrijgen bij Stol Inspection Systems niet alleen de meest betrouwbare inspectieapparatuur, maar tevens een betrouwbare partner in detectietechnologie waarop ze volledig kunnen vertrouwen.

Vragen over deze case? Wij zitten klaar om ze te beantwoorden!

Deze website maakt gebruik van cookies

Er worden cookies gebruikt om functionaliteiten op de website mogelijk te maken, statistieken bij te houden, gebruikersvoorkeuren op te slaan en voor marketingdoeleinden.

Privacy policy
ALLES ACCEPTEREN
ALLES WEIGEREN
WIJZIGEN