Marvu Logo

'Sterk in Verbinden'

ENDE

Gedreven door een voortdurende groeiambitie was Belki gedwongen om de productiecapaciteit te vergroten. Lees in deze case hoe Marvu te hulp schoot.

Optimalisatie van de Pluimveeslachterij - Belki

Workshop photo

Gedreven door een voortdurende groeiambitie was Belki gedwongen om de productiecapaciteit te vergroten. Lees in deze case hoe Marvu te hulp schoot.

Efficiëntie en Innovatie in de Pluimveeslachterij

Gelegen in het schilderachtige Aalst, België, schittert Belki als een toonaangevende speler in de verwerkingsindustrie van hoogwaardige kipproducten. Gedreven door een voortdurende groeiambitie was Belki gedwongen om de productiecapaciteit te vergroten. Als reactie op deze uitdaging heeft Belki de bestaande snijlijn grondig aangepakt en zelfs een tweede lijn toegevoegd, waarbij Marel de expertise leverde voor de snijmodules.

Een Maatwerk Oplossing voor Productiegroei

Marvu heeft een cruciale rol gespeeld in de transformatie van Belki’s productieproces. Het project draaide om het ontwerp en de implementatie van een intern transportsysteem, met het doel de productie-efficiëntie te vergroten en tegelijkertijd ergonomische en hygiënische werkplekken te creëren.

Een belangrijk hoogtepunt van deze samenwerking was de ontwikkeling van een op maat gemaakte haakse overzetter. Dit vernuftige stukje techniek zorgt voor een naadloze en efficiënte overgang van producten binnen de slachterij, wat resulteert in verbeterde productiestromen en optimale gebruiksvriendelijkheid.

De kracht van verbinding: Belki's succesverhaal

Steven Jespers benadrukt de waarde van Marvu’s betrokkenheid in dit cruciale project. Door de maatwerk transportlijnen van Marvu is de slachterij nu in staat om veel efficiënter te opereren. Deze uitbreiding en optimalisatie waren niet alleen een noodzaak, maar ook een bevestiging van Belki’s toewijding aan voortdurende verbetering en innovatie.

De samenwerking tussen Belki en Marvu getuigt van de kracht van maatwerkoplossingen in een industrie die constant evolueert. Terwijl Belki haar reputatie als leverancier van hoogwaardige kipproducten voortzet, blijft de samenwerking met Marvu een inspirerend voorbeeld van hoe efficiëntie en innovatie hand in hand gaan in de vleesverwerkende industrie.

Vragen over deze case? Onze medewerkers staan klaar om ze te beantwoorden:

Deze website maakt gebruik van cookies

Er worden cookies gebruikt om functionaliteiten op de website mogelijk te maken, statistieken bij te houden, gebruikersvoorkeuren op te slaan en voor marketingdoeleinden.

Privacy policy
ALLES ACCEPTEREN
ALLES WEIGEREN
WIJZIGEN