Marvu Logo

'Sterk in Verbinden'

ENDE

Lantmännen Unibake, een prominente industriële speler in de wereld van brood en gebak. Binnen één van hun productielocaties lag de focus op het minimaliseren van onderhoud en stilstand. Aan Marvu de taak om te helpen. Lees hier de case.

Verbeterde Banketproductie voor Lantmännen Unibake

Workshop photo

Lantmännen Unibake, een prominente industriële speler in de wereld van brood en gebak. Binnen één van hun productielocaties lag de focus op het minimaliseren van onderhoud en stilstand. Aan Marvu de taak om te helpen. Lees hier de case.

Lantmännen Unibake en Marvu: Optimalisatie van Banketproductie

In de hart van de Belgische bakkerij-industrie bevindt zich Lantmännen Unibake, een prominente industriële speler in de wereld van brood en gebak. Binnen één van hun productielocaties, gewijd aan de creatie van heerlijke (gevulde) croissants en andere verfijnde bladerdeegproducten, lag de focus op het minimaliseren van onderhoud en stilstand. Hier bracht Marvu de oplossing in de vorm van hun Type 400 Rapid Bochtband ‘Easy Clean’.

Efficiëntie en Betrouwbaarheid voor de Toekomst

Lantmännen Unibake zocht naar manieren om de productie-efficiëntie te verhogen en kostbare stilstand te minimaliseren. Dit leidde tot de keuze voor Marvu’s Rapid Bochtband ‘Easy Clean’, waarbij een betrouwbare omtrek aandrijfmethode en innovatieve technologieën samenkomen. Deze beslissing resulteerde niet alleen in verminderd onderhoud en minder lijnstops, maar ook in de mogelijkheid om containers naadloos onder de bocht door te voeren, dankzij een doorgang in het frame van de bochtband.

Een Naadloze Samenwerking

Lander Vanrobaeys, Project Engineer bij Lantmännen Mouscron, benadrukt de impact van Marvu’s oplossing op hun productieprocessen. De keuze voor de bochtband met betrouwbare omtrek aandrijving en elastische verbinders heeft geleid tot meetbare verbeteringen. De flexibiliteit en snelle service die Marvu biedt, versterken de samenwerking verder, en de aanpassing van het frame van de bandtransporteurs om containers moeiteloos te laten passeren is een bewijs van Marvu’s toewijding aan het succes van hun klanten.

Met de introductie van Marvu’s Type 400 Rapid Bochtband ‘Easy Clean’ is Lantmännen Unibake goed uitgerust om te voldoen aan de uitdagingen en eisen van de banketbranche. De synergie tussen innovatie en betrouwbaarheid is een duidelijk bewijs van hoe een doelgerichte samenwerking de weg vrijmaakt voor succes in de voedingsindustrie.

Vragen over deze case? Onze medewerkers staan voor je klaar!

Deze website maakt gebruik van cookies

Er worden cookies gebruikt om functionaliteiten op de website mogelijk te maken, statistieken bij te houden, gebruikersvoorkeuren op te slaan en voor marketingdoeleinden.

Privacy policy
ALLES ACCEPTEREN
ALLES WEIGEREN
WIJZIGEN