Marvu Logo

'Sterk in Verbinden'

ENDE

Met een visie om de productie te optimaliseren kwam Großbäckerei Hölter KG naar Marvu. Lees hier de case.

Geautomatiseerde Bakkerijlogistiek - Großbäckerei Hölter

Workshop photo

Met een visie om de productie te optimaliseren kwam Großbäckerei Hölter KG naar Marvu. Lees hier de case.

Efficiëntie en Ruimtecreatie voor Großbäckerei Hölter

In het hart van de Duitse brood- en banketindustrie bevindt zich Großbäckerei Hölter KG, een toonaangevende bakkerij met een productiecapaciteit van maar liefst 4000 broden per uur. Met een visie om de productie te optimaliseren, wendde het bedrijf zich tot Marvu voor een innovatieve oplossing. Het resultaat? Een omvangrijk project dat verschillende Marvu-producten combineerde voor een naadloze en efficiënte transportervaring.

Een Nieuwe Dimensie in Koeltransport

Met de uitbreiding van een extra productiehal in 2015 stond Großbäckerei Hölter voor de uitdaging om hun arbeidsintensieve transportsysteem voor het terugkoelen van broden te verbeteren. Marvu’s op maat gemaakte oplossing omvatte niet alleen transportefficiëntie, maar ook het vrijmaken van waardevolle vloeroppervlakte voor andere toepassingen.

Het project omvatte de implementatie van verschillende Marvu-componenten, waaronder de i-Drive transport, Type 360 opvoertransport, Type 395 transfer unit, Type 550 haakse overzetter, een spiraaltoren en zelfs vier CIP reinigingssystemen. Deze samenwerking resulteerde in transportlijnen zonder hinderlijke overgangen, waardoor technisch onderhoud tot een minimum werd beperkt en het systeem gemakkelijk te reinigen was.

Een Sterke Samenwerking voor Succes

Christopher Hölter, de directeur van Großbäckerei Hölter KG, onderstreept de waarde van de samenwerking met Marvu. Dankzij gedegen projectplanning en vakkundige implementatie konden de voordelen van het nieuwe transportsysteem direct na de investering worden benut. De harmonie tussen innovatie en praktische efficiëntie heeft Großbäckerei Hölter in staat gesteld om een nieuwe standaard van operationele optimalisatie te bereiken.

Over Großbäckerei Hölter KG

Großbäckerei Hölter KG is een vooraanstaande bakkerij gevestigd in Duitsland, gespecialiseerd in de productie van brood en banket. Met een productiecapaciteit van maar liefst 4000 broden per uur speelt Großbäckerei Hölter een belangrijke rol in de brood- en banketindustrie. Het bedrijf bevindt zich in de stad Aalst en staat bekend om zijn streven naar innovatie en efficiëntie in de productieprocessen.

Vragen naar aanleiding van deze case? Neem gerust contact op met een van onze experts!

Deze website maakt gebruik van cookies

Er worden cookies gebruikt om functionaliteiten op de website mogelijk te maken, statistieken bij te houden, gebruikersvoorkeuren op te slaan en voor marketingdoeleinden.

Privacy policy
ALLES ACCEPTEREN
ALLES WEIGEREN
WIJZIGEN