Marvu Logo

'Sterk in Verbinden'

ENDE

Veelgestelde vragen

Heb je een vraag die hier niet tussen staat, neem dan contact op.

Ja, we bieden zowel gepland onderhoud als ondersteuning tijdens storingen. Ons team van technische experts staat klaar om jou te helpen. Met ons geplande onderhoudsschema zorgen we ervoor dat jouw machines optimaal blijven functioneren en mogelijke problemen worden voorkomen. Als er onverhoopt toch een storing optreedt, kun je contact met ons opnemen tijdens kantooruren op ons servicenummer: +31 (0)411 650 958. We streven ernaar om snel ter plaatse te zijn en jouw productie zo min mogelijk te verstoren, zodat je snel weer operationeel bent. Jouw gemoedsrust is onze prioriteit.

Preventief onderhoud is van cruciaal belang voor het behoud van de prestaties en betrouwbaarheid van jouw transportsysteem. We schreven er zelfs een blog over. Door regelmatig preventief onderhoud uit te voeren, kunnen potentiële problemen vroegtijdig worden opgespoord en verholpen. Zo voorkom je ongeplande stilstand. Dit leidt tot een verlengde levensduur van jouw transportsysteem, vermindering van operationele kosten en een verhoogde efficiëntie van het productieproces.

Het indienen van een serviceverzoek is eenvoudig. Je kunt contact opnemen met onze medewerkers via telefoon of e-mail en jouw serviceverzoek doorgeven. Onze experts zullen alle benodigde informatie verzamelen, zoals de aard van het probleem, het serienummer van jouw machine en jouw contactgegevens. Vervolgens zullen we een geschikte technicus toewijzen om jouw serviceverzoek snel af te handelen.

Om de levensduur van jouw transportsysteem te verlengen, raden we aan om regelmatig preventief onderhoud uit te voeren volgens het aanbevolen schema. Houd je aan de richtlijnen en aanbevelingen in de handleiding van het transportsysteem. Houd het transportsysteem schoon en vrij van stof en vuil. Zorg ervoor dat alle bewegende delen goed gesmeerd zijn en vervang versleten onderdelen tijdig. Verder is het belangrijk om alleen originele reserveonderdelen te gebruiken. Als je vragen hebt over het onderhoud van jouw transportsysteem, aarzel dan niet om contact op te nemen met ons technische team voor advies en ondersteuning.

De gemiddelde levertijd voor het verzenden van reserveonderdelen varieert afhankelijk van jouw locatie en de beschikbaarheid van het specifieke onderdeel. Over het algemeen hanteren wij een richttijd van drie weken voor eigen productie. Wat betreft inkoop is de levertijd afhankelijk van de verzendtijd van een leverancier. Natuurlijk doen we er alles aan om reserveonderdelen zo snel mogelijk te leveren, zodat downtime tot een minimum wordt beperkt. Je kunt voor specifieke levertijden en beschikbaarheid van reserveonderdelen het beste contact opnemen.

Bij Marvu bieden we garantie op onze geleverde reserveonderdelen. De garantieperiode kan variëren, afhankelijk van de situatie en de verwachtingen gebaseerd op vergelijkbare onderdelen uit het verleden. Als je problemen ervaart met een geleverd reserveonderdeel binnen de garantieperiode, aarzel dan niet om contact op te nemen met onze experts, die snel een passende oplossing zullen bieden.

Ja, wij streven ernaar om onze reserveonderdelen zo te ontwerpen dat ze compatibel zijn met zowel nieuwe als oudere modellen van onze transportsystemen. We begrijpen het belang van het onderhouden van jouw bestaande apparatuur en bieden daarom reserveonderdelen die geschikt zijn voor verschillende generaties van onze machines. Als je specifieke vragen hebt over de compatibiliteit van een reserveonderdeel met jouw transportsysteem, neem dan gerust contact op.

Je kunt de beschikbaarheid van een specifiek reserveonderdeel controleren door contact op te nemen met onze klantenservice of door een aanvraag in te dienen via ons online formulier. Binnen één werkdag laten we je weten of het gewenste reserveonderdeel op voorraad is en wat de levertijd is. Voor dringende vragen over voorraad en levering, raden we je aan rechtstreeks contact op te nemen met ons team voor een snelle en efficiënte service.

Je kunt eenvoudig contact opnemen met onze verkoopafdeling om een offerte aan te vragen door ons online contactformulier in te vullen op onze website. Daarnaast kun je ons ook rechtstreeks bellen op [telefoonnummer verkoopafdeling] of een e-mail sturen naar [e-mailadres verkoopafdeling]. Onze toegewijde verkoopvertegenwoordigers staan klaar om jouw vragen te beantwoorden en je te begeleiden bij het aanvraagproces voor een op maat gemaakt transportsysteem.

Nee, het aanvragen van een offerte voor een op maat gemaakt transportsysteem is geheel vrijblijvend en kosteloos. Wij geloven in transparantie en het bieden van de beste service aan onze klanten. Je kunt zonder enige verplichting een offerte aanvragen om meer inzicht te krijgen in de mogelijkheden en kosten van een transportsysteem dat aan jouw specifieke behoeften voldoet.

Een op maat gemaakt transportsysteem biedt verschillende voordelen ten opzichte van een standaardoplossing. Het belangrijkste voordeel is dat het transportsysteem precies wordt afgestemd op jouw unieke productieproces en specifieke eisen. Hierdoor worden inefficiënties geminimaliseerd en wordt de productiviteit verhoogd. Daarnaast zorgt een op maat gemaakt transportsysteem ervoor dat jouw bedrijf zich kan onderscheiden van de concurrentie door unieke functionaliteiten en efficiënte processen te bieden die naadloos aansluiten bij jouw bedrijfsbehoeften.

Voor een snelle en nauwkeurige offerte voor een transport- of speciale machine hebben we bepaalde essentiële informatie nodig. Ten eerste, de procesparameters: de specifieke details van het productieproces dat je wilt verbeteren. Daarnaast is het belangrijk om te weten welke producten je verwerkt, aangezien dit invloed kan hebben op het type machine dat het beste past bij jouw behoeften.

Ook is de gewenste capaciteit cruciaal voor het dimensioneren van de juiste machine. Daarnaast hebben we inzicht nodig in de fabrieksindeling (layout) om te begrijpen hoe de machine in jouw productieomgeving zal passen. Verder is het belangrijk om te weten wat het doel is van de voorgestelde oplossing: bijvoorbeeld, verhoogde efficiëntie, kostenbesparing of verbeterde kwaliteit.

Tot slot, een duidelijk begrip van de huidige situatie, inclusief eventuele bestaande machines of systemen, zal ons helpen om een oplossing op maat te ontwerpen die naadloos integreert in jouw productieproces. Met deze informatie kunnen we een offerte opstellen die voldoet aan jouw specifieke eisen en verwachtingen.

Bij Marvu bieden we uitgebreide technische specificaties voor al onze transportsystemen. Deze specificaties omvatten gedetailleerde informatie over de afmetingen, transportsnelheid, laadcapaciteit, gebruikte materialen en andere technische aspecten van onze machines. Je kunt deze specificaties vinden in onze Technische Bibliotheek. Wil je liever persoonlijk advies? Begrijpen we helemaal. Onze experts voorzien je van alle benodigde technische informatie zodat je de juiste beslissing over het juiste transportsysteem voor jouw bedrijf.

Bij Marvu begrijpen we de kritische rol van voedselveiligheid in de voedselindustrie. Onze producten zijn ontworpen en vervaardigd in overeenstemming met strikte normen en certificeringen, waaronder HACCP (Hazard Analysis and Critical Control Points) en GMP (Good Manufacturing Practices). We bieden hoogwaardige machines en transportoplossingen die voldoen aan de vereisten van de voedselveiligheidsindustrie en die helpen om jouw productieproces veilig en conform te houden. Neem contact met ons op voor meer informatie over de certificeringen en normen die van toepassing zijn op onze producten.

Technische handleidingen en documentatie voor onze machines zijn beschikbaar voor onze klanten. Je kunt deze documentatie verkrijgen door contact op te nemen met onze klantenservice of door een aanvraag te doen via ons online formulier. Ons team zal je voorzien van de benodigde technische handleidingen en documentatie, zodat je toegang hebt tot essentiële informatie over de bediening, onderhoud en probleemoplossing van jouw transportsysteem. Natuurlijk krijg je bij oplevering van een transport- of speciaalmachine ook de juiste handleidingen en documentatie van ons digitaal toegestuurd.

Het verwachtingspatroon van consumenten verandert constant. Om de kwaliteit van productie te waarborgen en om aan de verwachtingen van zowel eindgebruiker als consument te voldoen, moeten organisaties zich blijven ontwikkelen. Wij geloven dat dat begint bij de organisatie en haar medewerkers zelf. Daarom doen wij er alles aan om ervoor te zorgen dat het werk door kan blijven gaan. Sterker nog, wij verzekeren organisaties en hun medewerkers dat zij zich kunnen blijven ontwikkelen. Die zekerheid bieden wij door ieder proces, ieder mens en iedere laag binnen de organisatie met elkaar te verbinden. Dat begint bij eerlijk en transparant advies en hoogwaardige transportsystemen.