Marvu Logo

'Sterk in Verbinden'

ENDE

Als specialist in diverse cakespecialiteiten zocht Millenaar Bakkerij naar een efficiëntere en betrouwbaardere oplossing voor hun interne koelsysteem. Nou, dan ben je bij Marvu aan het juiste adres! Lees hier de case.

De efficiënte oplossing voor een koelsysteem - Millenaar Bakkerij

Workshop photo

Als specialist in diverse cakespecialiteiten zocht Millenaar Bakkerij naar een efficiëntere en betrouwbaardere oplossing voor hun interne koelsysteem. Nou, dan ben je bij Marvu aan het juiste adres! Lees hier de case.

Een Langdurige Relatie van Vertrouwen

De samenwerking tussen Millenaar Bakkerij en Marvu begon al in 2006, toen Millenaar Bakkerij voor het eerst een conventioneel koelsysteem met metalen spijlen in gebruik nam. Echter, dit systeem bracht frequent storingen met zich mee en vereiste regelmatig onderhoud. Met de intentie om de productieprocessen te verbeteren en de downtime te minimaliseren, koos Millenaar Bakkerij er samen met Marvu voor om een geheel nieuwe koeloplossing te ontwikkelen.

Betrouwbaarheid en Efficiëntie dankzij i-Drive™ Modules

Het project omvatte het ontwerp en de implementatie van een geavanceerd intern koelsysteem met behulp van de innovatieve i-Drive™ modules van Marvu. Deze modules creëerden een naadloos transportsysteem met aanzienlijk minder onderhoud en stilstand. Het nieuwe systeem zorgde niet alleen voor aanzienlijke verbeteringen in bedrijfszekerheid, maar ook voor een verhoogde efficiëntie in de productie.

Jarenlange samenwerking, gedreven voor innovatie

Jaap Zwart, hoofd van de Technische Dienst bij Millenaar Bakkerij, deelde zijn mening over de voordelen van de nieuwe koeloplossing: “Wij maken nu gebruik van twee koelsystemen van Marvu, en ik hoef er nooit meer naar om te kijken. Ik zou mijn collega’s in de bakkerij-industrie zeker aanraden over te stappen op een koelsysteem met Marvu’s i-Drive™ modules. Het is een bijzonder hygiënisch systeem. Bovendien vind ik het essentieel om te werken met een betrouwbare leverancier. De opgebouwde vertrouwensband en de prettige samenwerking met Marvu hebben sterk bijgedragen aan dit succes.” Al met al, een succesvolle case – al zeggen we het zelf.

Over Millenaar Bakkerij

Millenaar Bakkerij, gevestigd in Nederland, is een prominente speler in de brood- en banketindustrie. De bakkerij staat bekend om haar specialisatie in diverse cakespecialiteiten en heeft een reputatie opgebouwd als betrouwbare leverancier van hoogwaardige bakkersproducten. Met een sterke focus op kwaliteit en innovatie, heeft Millenaar Bakkerij de afgelopen jaren succesvol samengewerkt met verschillende partners om haar productieprocessen te optimaliseren en haar klanten te voorzien van smakelijke en verse producten.

Vragen naar aanleiding van deze case? Mail of bel onze experts!

Deze website maakt gebruik van cookies

Er worden cookies gebruikt om functionaliteiten op de website mogelijk te maken, statistieken bij te houden, gebruikersvoorkeuren op te slaan en voor marketingdoeleinden.

Privacy policy
ALLES ACCEPTEREN
ALLES WEIGEREN
WIJZIGEN